EDITIE 2017: VERGUNNING IS BINNEN, SAMENWERKING MET THE MAXX EN HMV-ERS WELKOM !!

  • Op vrijdagavond 11 en zaterdag 12 augustus 2017 mogen we de 23ste uitgave van de Classic Races Veenendaal organiseren. De vergunning is afgegeven en we werken voor het eerst samen met The Maxx.

    Dit gave evenementen centrum is gevestigd in de laatste bocht van ons circuit en biedt vermaak voor iedereen. Of je nu gaat karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of een stap zet in één van de escape rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje. Iedereen die voor de Classic Races een kaartje koopt krijgt de toegangsprijs als korting bij de The Maxx. Parkeren voor The Maxx kan direct aan het circuit naast de laatste bocht. Voor een veilige oversteekplek wordt natuurlijk gezorgd. Voor meer info: https://www.themaxx.nl/

    Daarnaast zijn leden van de Historische Motorsport Vereniging (HMV) ook van harte welkom om deel te nemen aan onze Races ! Dit mede aangezien het evenement in Barneveld dit jaar helaas niet doorgaat. Het startveld zal dus hopelijk voller zijn dan ooit…..